20 Σεπ 2011

η Sony ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το system update 3.72

Η Sony απ ότι φαίνεται βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τους χάκερς κι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το system update 3.72 το οποίο δεν θα προσφέρει τίποτα περισσότερο από δικλείδες ασφαλείας και σταθερότητα στο PSN!

6 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα σιγά σιγά να βάζω στην άκρη κάνα φράγκο για xbox

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. espase entelos kai molis kukloforisei to x360 key ola komple

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν κυκλοφορησει το x360 key....Απο αναβολη σε αναβολη το πανε,μεχρι τωρα ελεγαν μεσα του μηνα αλλα τιποτα ακομα.Οσο για το 1.9+ να δουμε ποτε θα βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. telika i sony einai 10 vimata brosta apo tous hakers. mipos itane stimeno to olo skiniko, leo ego tora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαιρομαι που βλεπω γνωμες ιδιες με τις δικες μου !! Δεν ειμαι ο μονος τρελλα απογοητευμενος ! Θα συμφωνησω δε, με τον Γέρο7 ! $ony VS Hachers = Porche VS Yougo !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μαγκες στην αλλη σκηνη τα βρηκαν σκουρα.Η microsoft τους την εφερε κανονικα.Αφου δεν μπορεσε να βρει κλειδωμα που να μην μπορουν οι χακερς να σπασουν,εκανε το μοναδικο αλλο που μπορουσε.Μεγαλωσε την χωριτικοτητα των παιχνιδιων της και εκανε τα αδεια dvd dl αχρηστα!!Τωρα οτι και custom firm και να βγαλουν ειναι πρακτικα ανωφελο αφου μονο πλεον με ripping μπορουν να χωρεσουν τα αντιγραφα, πραγμα πολυ δυσκολο αφου μεχρι στιγμης δεν υπαρχει τετοιο εργαλειο που να μην κανει μετα unreadable το παιχνιδι.Μοναδικη λυση φανταζει πλεον το xboxkey το οποιο ομως ειναι αγνωστο ποτε θα βγει...Γνωμη μου ειναι πως τελειωσε το παρτι και για τους xbox αδες..Καλο ηταν οσο κρατησε.Και οι δυο εταιριες μας την εφεραν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com