6 Σεπ 2011

Δ.Ε.Θ και E-Gaming.Ότι πληροφορίες θα χρειαστείτε μπορείτε να τις βρείτε εδώ


e-Gaming @ Δ.Ε.Θ 2011:

eSports tournaments και καινούρια games στην 76η Δ.Ε.Θ.

Το e-Gaming, το οποίο αποτελεί συνδιοργάνωση της HELEXPO και της Reload Entertainment, και φυσικά σε συνεργασία με το ελληνικό section του ΕSL, φιλοδοξεί να εδραιωθεί ως το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός βιντεοπαιχνιδιών στη χώρα.

Έχει σαν στόχο να πρωτοπαρουσιάσει στο ελληνικό κοινό τα Video Games και τα Electronic Sportsπου θα κυκλοφορήσουν την περίοδο 2011 - 2012, ενώ παράλληλα, προσκαλεί όλους τους gamersνα λάβουν μέρος στα τουρνουά που θα ξεκινήσουν από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στην πορεία θα ταξιδέψουν ανά την Ελλάδα.

Η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει μια σειρά από πρωτοκλασάτα τουρνουά τόσο σε ομαδικά όσο και σε ατομικά παιχνίδια του ηλεκτρονικού αθλητισμού.

Την αυλαία των τουρνουά θα ανοίξει το Starcraft 2, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν έπαθλα ύψους 500 €. Παράλληλα θα ξεκινήσει και το τουρνουά στοCounter Strike Source με φόντο τα 1.500 € έπαθλα που θα μοιραστούν στους νικητές.

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο θα είναι αφιερωμένο στο δημοφιλέστερο shooter game όλων των εποχών στο Counter Strike 1.6 (1.500 € χρηματικά έπαθλα) και στο δημοφιλέστερο strategy gameστην Ελλάδα το League of Legends (1.500 € χρηματικά έπαθλα).

Σαφώς δεν θα μπορούν να λείψει από το μεγαλύτερο gaming event στην Ελλάδα ο βασιλιάς των σπορ – το ποδόσφαιρο! Το FIFA 12 και το Pro Evolution Soccer 2012 σας περιμένουν να για τα πρώτα τουρνουά της σεζόν 2011 / 2012.

Εκτός από τα τουρνουά στα οποία θα μπορείτε να λάβετε μέρος, θα παρουσιαστούν καθόλα την διάρκεια της εβδομάδος νέα παιχνίδια & gaming hardware και θα έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε πρώτη από κοντά

· Mortal Kombat (Warner Bros. Entertainment)

· Battlefield 3 (Electronic Arts)

· Gears of War 3 (Microsoft)

· Need For Speed Run (Electronic Arts)

· Warhammer 40,000: Space Marine (THQ)

· FIFA 12

Highlight:

Το Pro Evolution Soccer League, θα ξεκινήσει την φετινή σεζόν με τουρνουά PES12 από την Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, αποδίδοντας έπαθλα αξίας 500€

Τι σημαίνει eSports;

Ως eSport (electronic sports) ορίζουμε το συναγωνισμό, ατομικά ή σε ομάδες, σε video games. Το eSports πρέπει να αντιληφθεί, και σύμφωνα με τον κλασσικό ορισμό, ως μια ξεχωριστή αθλητική κατηγορία. Όπως και οι παραδοσιακοί αθλητές, οι «κυβερνοαθλητές» επιβάλλονται στην ψυχολογία τους, ελέγχουν το άγχος και την αναπνοή τους, είναι πνευματικά δυνατοί και έχουν ταχύτατες αντιδράσεις όταν νικούν δεν είναι επειδή στάθηκαν τυχεροί.

Οι παίχτες είναι οργανωμένοι σε ομάδες, τα λεγόμενα Clans, τα οποία αναλαμβάνουν τις λειτουργίες των συλλόγων όπως σε άλλα αθλήματα. Οι ομάδες αυτές εν μέρει υποστηρίζονται και από εταιρείες, έχοντας έτσι την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πολλά εθνικά αλλά και διεθνή τουρνουά. Οι χώρες που έχουν προχωρήσει ένα βήμα ποιο πέρα είναι η Κίνα, η Νότια Κορέα και το Ταϊβάν αναγνωρίζοντας το eSports ως επίσημο άθλημα.

Εκεί θα υπάρχει και περίπτερο του Enternity.gr(ευχαριστώ τον Παύλο Παπαπαύλου για το υλικό) όπου θα παρουσιαστούν και τα εξής παιχνίδια.

Battlefield 3

Gears of War 3

Pro Evolution Soccer 2012

FIFA 12

Batman: Arkham City

Call of Duty: Modern Warfare 3

Assassin’s Creed: Revelations

Need for speed: The Run

Metro: Last Light

Saint’s Row: The Third

Uncharted 3

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Resistance 3

Dead Island


Ραντεβού στη ΔΕΘ λοιπόν για τρελό gaming

2 σχόλια:

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com