12 Αυγ 2011

Tο Uncharted 3 θα έχει ελληνικούς υπότιτλους


Το Uncharted 3 που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους θα έχει ελληνικούς υπότιτλους!Ναι καλά ακούσατε,η Naughty Dog ενσωματώνει τους ελληνικούς υπότιτλους στα αντίτυπα που θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά κι αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.Αρκεί βέβαια μέχρι τότε το παιχνίδι να τρέχει σε custom firmware...

18 σχόλια:

  1. 2 πράγματα, αφ'ενός λατρεύω τη σελίδα, οπότε αποποιούμε οποιοδήποτε μένος και εμπάθεια και αφετέρου είσαι λάθος κύριε συντάκτη του Post.

    δεν αναφέρομαι στο ότι είναι γνωστό εδώ και μήνες ο ελληνικός υποτιτλισμός του Uncharted 3 αυτό είναι πταίσμα, αλλά η προτροπή του να το απολαύσουμε μέσω CFW.

    Σε περιπτώσεις όπου τέτοιες θαυμάσιες προσπάθειες πρέπει να βρούν ανταπόκριση απο όλους τους έλληνες κατόχους PS3 ώστε να μεταφράσουν και άλλα παιχνίδια στο μέλλον είναι φαντάζομαι επιτακτική η ανάγκη της υποστίριξης του αυθεντικού (και πανάκριβου) παιχνιδιού, διότι ας μη γελιόμαστε κοντά στο 70άρι το κόβω...

    Εν κατακλείδι η απάντηση θα είναι, μα και αυτός που έχει μονο ένα PS3 και δε μπορεί να παίξει καν Original καθότι είναι Firmware Locked?
    Η απάντηση θα είναι... παίξτο σε CFW αλλά παρόλα αυτά αγόρασέ το για την υποστήριξη.

    Έχω κάνει αρκετά σχόλια με αυτό το προφίλ οπότε μπορείτε να καταλάβετε πως δεν είμαι κανενας υπάλληλος της Sony hellas... lol...

    με πάντα καλή διάθεση... Jim P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala kaneis kai grafeis tin apopsi sou filaraki kai se kamia periptosi den exoume skopo na se fimosoume.den prokeite na ypostirikso to arthro me ta 1000 opos tha legame to antitheto malista giati en meri symfono ki auto prepei na symbainei me ola ta games alla to oikonomiko vlepeis einai troxopedi gia pollous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι έτσι είναι ίσως το Uncharted μαζί με κάποια άλλα games που ετοιμάζονται αξίζει να τα έχεις στη συλογή σου...φυσικά καλό θα είναι να παίζει σε cfw ώστε όλοι να μπορούν να απολαμβάνουν τέτοια διαμάντια γιατί κ λόγω κρίσης τα 70ευρώ είναι πάρα μα πάρα πολλά και για κάτι που προσφέρει ευχαρίστιση μόνο σε ένα άτομο στο σπίτι...Παρ όλα αυτά όμως περιμένω dual boot Os να μη μασάει με κανένα ofw της Sony που από αυτή κανένας δε μας σώνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειτε παιζει ειτε δεν παιζει σε cfw αυτο το παιχνιδι παει για αγορα απο την πρωτη μερα.Οχι μονο επειδη ειναι uncharted αλλα κυριως για την μαγκια που εκανε η sony και εβαλε ελληνικους υποτιτλους.Μας αναγνωριζει σαν οντοτητα στην βιομηχανια των games,και αυτο μου φτανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι σιγουρο γιατι δεν βλεπψ να το λεει καπου, επισης αν αληθευει στειλτε ενα λινκ να το διαπιστωσω και ο ιδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. file Kafro Jim to panakribo pexnidi pou les pou kani 60 euroulakia s oli tn europi t metaglotizoun k oxi mono afto t game alla ola.otn ego perno to game 60 euro stin ellada k mou dinoun ena game p apla t emporeutikan k den to ekanan sta ellinika k giati teloun mono n paroun to olo antitimo tou game kai ftanoume sto simio n exoume os idisi tous ellinikous ipotitlous afto einai piratia!oxi afto p ginete pantou!giafto tha spao k tha ksanaspao ps3!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φίλε ermak η λογική σκέψης σου αλλά και η επιχειρηματολογία σου είναι λανθασμένη, άρα θεωρώ πως είσαι μικρής ηλικίας, εαν είσαι διατεθημένος να μιλήσουμε σοβαρά και να σου δείξω πως έχουν τα πράγματα μετα χαράς αλλά μονο σε ελληνικά. σημειωτέων είμαι υπάλληλος σε μαγαζί πληροφορικής και υπεύθυνος τμήματος Gaming. Άρα ξέρω πολύ καλά και την ελληνική πραγματικότητα εκ των "έσω" (εξ'ού και το πρώτο μου σχόλιο ;) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για ποιο λογο να μην τα μεταγλωτιζουν τα games?
    Ta 60E που δινω εγω τα δινει κ Γερμανος και ο πορτογαλος και ο Γαλλος!Αλλα αυτοι τα περνουν οχι απλα με υποτιτλους αλλα μεταγλωτισμενα!26 ειμαι!
    ¨)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε Kafro Jim μπορω να πω πως εχεις δικιο και εσυ αλλα και εμεις ! Οσο υπαρχουν CFW εσυ θα χανεις την δουλεια σου, οπως και πολλοι αλλοι μεσα απο τις εταιριες παραγωγης και πωλησης βιντεοπαιχνιδων. Αλλα στην ελλαδα του 2011 της ανεργιας, του 23% φπα, του ελλειματος κ.α πιστευω πως ειναι αναγκαιο να παιζουμε ΚΑΙ παιχνιδια δινωντας 0e απο το να δινουμε ενα ολοκληρο μεροκαματο ! Ενστικτο επιβιωσης καταντησε το "τσαμπα". Δυστυχως αυτη ειναι η κοινωνια που καποιοι διαμορφωσανε μεσα σε πολυ λιγα χρονια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπόν, κανεις μας δεν έχει άδικο, όλοι μιλούμε απο μέρους μας, αλλά κάποια πράγματα είναι ντε φακτο.

    το γιατί δεν είναι τα παιχνίδια στα ελληνικά είναι 2 οι κύριοι παράγοντες:

    - μηδαμινή νομοθεσία και πλαίσιο εκ μέρους της κυβέρνησης.
    - ελάχιστες νόμιμες αγορές άρα δικαιολόγηση (οικονομική) του εγχειρήματος.

    σε όλες τις ευρωπαικές χώρες, πέντε όλες και όλες, που μεταφράζονται και υποτιτλίζονται τα παιχνίδια υπάρχει νομος-πλαίσιο που το επιβάλει. πέραν τούτου ο πλυθησμός τους άρα και η αναλογία των Gamers είναι δραματικά μεγαλύτερη συνεπώς περισσότερες αγορές/πωλήσεις.

    Στην Ελλάδα ο Έλληνας δεν έχει τη στοιχειώδη παιδεία ώστε να ζει και να συναναστρέφετε για το κοινό καλό και την ευημερία της χώρας, και να, φτάσαμε με το ένα πόδι στο λάκο ως λαός και χώρα.

    Μαζί σας με την πειρατεία, και εγώ αυτό κάνω, επειδή με τα 690 € που παίρνω μισθό απο το κατάστημα που δουλεύω δε φτάνουν για τίποτα.

    Αλλά πραγματικά, τον νοέμβρη θα τα κάνω κουμάντο τα λεφτά μου, τουλάχιστον αυτό το παιχνίδι να το πάρω Original, διότι και αξίζει αλλά και θέλω να δω παρόμοιες προσπάθειες εξελινισμού παιχνιδιών στο μέλλον.

    Βέβαια ως τον νοέμβρη δεν ξέρω αν θα έχω ακόμα δουλειά... οπότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μα για να παρει ο κοσμος παιχνιδια πρεπει να του κεντρισουν το ενδιαφερον με κατι!αν δεν δώσεις δεν τα παρεις!σωστα?πως να παρει ο gamer ενα παιχνιδι οταν βλεπει αυτο που γινετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και φυσικά όταν έχω πάρει άπειρα games για pc σε παλαιότερα χρόνια μιας και είμαι και κάποια ηλικίας και το κουτάκι ήταν από σκληρό χαρτόνι τεράστιο με απίστευτα manual με περιοδικά με χίλια δυο πραγματάκια μέσα άξιζε πραγματικά τον κόπο να το έχω στα χέρια μου όλο έτσι όπως είναι με τα χρόνια αυτό χάθηκε για όλες τις πλατφόρμες είναι δυνατόν 60-70 ευρώ για ένα Game που δεν έχει καν Manual;;και για να πάρεις όλα όσα σου προσέφεραν κάποτε να πρέπει να δώσεις για κάποια ειδική έκδοση σίγουρα πάνω απο 120 ευρώ;;;ας είμαστε λίγο ρεαλιστές και όσον αφορά την πειρατία ναι είμαι υπέρ και πάντα είμουν και σίγουρα θα είμαι απλά όπως και να το κάνουμε κάποια παιχνίδια αξίζουν έτσι όπως είναι ας κάνουμε και ένα γκάλοπ να δούμε πόσοι έχουν τα Pro σε αυθεντικά πιστεύω ένας στους 3 το έχει original

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μακαρι να ειμασταν σε θεση οτι εχουμε και θελουμε να εχουμε να ητανε γνησιο, πληρωμενο, και με τον φορο στα ταμεια του κρατους ή σε μερικους απο το κρατος ! Kafro ειλικρινα σου ευχωμαι να μην βρεθεις ποτέ στην δυσαρεστη θεση του ανεργου (οπως εγω) !! Μακαρι σε λιγο καιρο, αν οχι χρονια, να μην χρειαζετε να κανουμε αυτην τη συζητηση περι πειρατικου και διαφυγωντος κερδους, γιατι ετσι οπως πανε τα πραγματα και οι μεγαλες εταιριες (eidos-konami) και οπως αλλιως τις λενε, βλεπω να σταματανε τα παιχνιδια λογο ....σχεδιου εξοντωσης (κριση) !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κοιταξτε παιδια και εγω ανεργος ειμαι τωρα και συμφωνω απολυτα και με τον NikosG7 και με ολα τα προηγουμενα παιδια.Μονο οποιος μεινει χωρις δουλεια μπορει να καταλαβει με ποιους τροπους αλλαζει η ζωη σου.Παιχνιδια εχω σταματησει να παιρνω γιατι πολυ απλα υπαρχουν αλλες προτεραιοτητες,αλλα ειδικα για το συγκεκριμενο θα τα δωσω γιατι θελω να στηριξω την ΕΛΛΗΝΙΚΗ βιομηχανια gaming με τον τροπο που μπορω,οι εταιριες εξω, αν δεν δουν πως υπαρχει μια χωρα που λεγεται ελλλαδα δεν θα επενδυσουν ποτε τα λεφτα τους εδω,οποτε για ποια αναπτυξη μιλαμε και για ποιες θεσεις εργασιας.Απο την αλλη χαιρομαι που με τον τροπο αυτον εστω,υπαρχουν επειχηρηματιες που αναγνωριζουν την ελλαδα σαν οντοτητα (γιατι κακα τα ψεμματα κανεις δεν τους υποχρεωνει να το κανουν ουτε καν το ελληνικο κρατος) και το κανουν για να ευχαριστησουν το ελληνικο κοινο κατα κυριο λογο (πιστευει κανεις οτι αν δεν το μετεφραζαν το παιχνιδι θα εκαναν σημαντικα λιγοτερες πωλησεις στην ελλαδα;;Γιατι εγω δεν το πιστευω).Το ολο θεμα ξεκινησε απο τα επισημα forum του uncharted απο καποια ελληνοπουλα που ζητησαν να μπει και η ελλαδα στις χωρες της μεταφρασης...Και τα καταφεραν γιατι το πιστεψαν και το στηριξαν και αλλοι ελληνες με την ψηφο τους.Και οι υπευθυνοι ακουσαν...
    Για ολους αυτους τους λογους,συν οτι αγαπαω την συγκεκριμενη σειρα, θα το αγορασω οπως και να εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. λοιπόν κόψτε όλοι τις μαλακίες γιατι σπαμαρετε ολοι σας εδω αναφερετε αλο απο το τι λεει το ποστ σε γενικές γραμμές μιλαω τωρα ποιος εχει δικιο κ ποιος άδικο αυτο το κρίνει ι ιστορια κατηε φορα γιαυτο παρακαλω μιν γραφετε ολα αυτα που γράφετε.τελος κυριαρχεί ο καπιταλισμός κ ο υπερ καταναλώσιμος γιαυτο κειτατε πως να επιβιώνετε γιατι η μεγαλη δεν χαριζουν τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μ αρέσει πάντως που εδώ σχεδόν όλα τα παιδιά έχουμε ένα επίπεδο.Μπράβο σε όλους για τις τεκμηριωμένες απόψεις :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com