27 Ιουλ 2011

Έρχεται το 3.6+ downgrade σε λίγες ώρες




Βρέθηκε downgrade από 3.61 official firmware σε 3.55.Θα χρειαστείτε βέβαια ένα teensy++ 2.0 κι ένα πείραγμα στη μητρική του PS3 και θα είστε έτοιμοι.Με το που θα βγεί το tutorial από τον δημιουργό του θα το ανεβάσουμε άμεσα.Το hack σίγουρα θα μεταφερθεί και σε άλλα usb dongles αλλά ας περιμένουμε καλύτερα το tutorial.(έχει βγεί η μέθοδος περιμένουμε τον αναλυτικό οδηγό )


I’ve already managed to downgrade my OFW 3.61 to CFW 3.55. There’re minor things to rule out, but expect a downgrade tutorial coming soon..
PPS: Thanks to defyboy for the original idea of using a Teensy for flashing!

8 σχόλια:

  1. Συμβουλη μου ειναι οσοι εκαναν υπομονη και εχουν μεινει στην 3.60 να περιμενουν νεο cfw και οχι να ανοιξουν την κονσολα τους και να κανουν πειραματα,ουτε να ατην δωσουν σε διαφορους "ασχετους" για να το κανουν.Επισης το ποσοστο τουβλιασματος αυξανεται κατακορυφα αν γινουν προχειρες η λανθασμενες κολλησεις.Και πρεπει να τονισουμε οτι ακομα και αν το πετυχουν δεν θα μπορουν να παιξουν τα νεα παιχνιδια.οποτε και παλι θα περιμενουν νεο cfw που οπως ολα δειχνουν θα σκασει μυτη αρχες φθινοπωρου.Δικια μου γνωμη παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλο το downgrade αλλα αν ειναι να ανοιξω την κονσολα μου κ να την καταστρεψω , καλυτερα να την αλλαξω με μια αλλη μεταχειρισμενη που το σκεφτομαι εδω και καιρο αφου δεν εχει σκασει μυτη κανενα νεο cfw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγω συμφωνω με τα παιδια ! Δεν ειμαστε ηλεκτρονικοι ! Φουρνο μικροκυματων βλεπω να κανω το PS3 στο τελος !! Α'ρε καταραμενο CFW !?!?!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδια να κανω μια ερωτηση. Αν τουβλιασω την κονσολα μου (ειναι εντος εγγυησης) για να κανω downgrade γιατι εχω ακουσει οτι γινεται να την φτιαξω.Λεμε αν δεν μπορω να την ξετουβλιασω με καλυπτει η εγγυηση ή οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαρταται πως θα το προσπαθησεις.Επειδη εχει βγει και ενας αλλος τροπος downgrade που και αυτος ειναι δυσκολος αλλα τουλαχιστον δεν ανοιγεις την κονσολα και δεν κανεις κολλησεις.ΣΕ αυτην την περιπτωση δεν νομιζω να καταλαβουν κατι στην εταιρια και να στην φτιαξουν.Αν ομως πας να το κανεις με αυτον τον τροπο,εγω σου λεω οτι ειναι βλακες οι τεχνικοι και δεν καταλαβουν οτι η κονσολα εχει ανοιχτει.Αν δουν μεσα κολλησεις και ανακατεμα,λες να μην καταλαβουν οτι εγινε παρεμβαση απο μη εξουσιοδοτημενο ατομο;Σε αυτην την περιπτωση η εταιρια δεν αναλαμβανει να στην φτιαξει,ειτε ειναι εντος εγγυησης ειτε δεν ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπορεις να μου πεις αυτον τον τροπο που λες γιατι εχω φαει ολο το web για να το βρω ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. marie den einai na ton kaneis kai den einai 100% sigouro gi auto de sou leei tpt o auron

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βασικα ναι,εχει δικιο ο mv ειναι δυσκολος και εχει μεγαλο κινδυνο,καλυτερα να περιμενεις νεο cfw ειναι ο πιο ασφαλης τροπος.Ολοι αυτο περιμενουν.Παντως να ανοιξεις το ps3 σου ουτε που να το σκεφτεσαι,δεν παιζουν με αυτα.Ξερω οτι ειναι μεγαλη η ανυπομονησια σου και δικαιως, αλλα μην κανεις κατι που μετα κατα ενα μεγαλο ποσοστο το μετανιωσεις αργοτερα.ΟΛα τα νεα παιχνιδια εξαλλου θελουν τα νεα κλειδια,και ολοι αυτο περιμενουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com