19 Μαΐ 2011

Προβλήματα προκαλεί το L.A Noire και νέο DLC έρχεται για το Mortal Kombat


Αρκετοί χρήστες PS3 που παίζουν το LA Noire αυτό το διάστημα, έχουν εκφράσει παράπονα στα φόρουμ της Rockstar ότι η κονσόλα τους υπερθερμαίνεται ύστερα από λίγη ώρα και κλείνει αυτόματα. «Έχουμε δεχθεί πολλά παράπονα από χρήστες των οποίων οι κονσόλες υπερθερμαίνονταν κατά τη διάρκεια ενασχόλησής τους με το LA Noire, ή άκουγαν τρία “μπιπ” στο κλείσιμο της κονσόλας μετά την εγκατάσταση του νέου firmware 3.61. Αυτό το πρόβλημα παρουσιάστηκε κυρίως στα παλαιότερα μοντέλα, των 60GB ή των 80GB και όχι μόνο σε παιχνίδια της Rockstar», ανέφερε μέλος της Rockstar στο support site.

Αργότερα η Rockstar φαίνεται πως κατάλαβε τελικά ότι υπαίτιο για τα «κρασαρίσματα» του LA Noire στο PS3, δεν ήταν το update 3.61 της κονσόλας, αλλά το ίδιο το παιχνίδι. Αναφορές γίνονται επίσης και για προβλήματα στις εκδόσεις για το Xbox 360, κάτι που έκανε τη Rockstar να «πέσει με τα μούτρα» στη δουλειά για να διορθώσει το πρόβλημα. «Το πρώτο patch θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και θα διορθώνει μια γκάμα προβλημάτων σχετικά με θέματα σταθερότητας», έγραψε η εταιρία στην σελίδα υποστήριξης.


Ο Ed Boon δήλωσε στο g4tv ότι το πρώτο DLC του Mortal Kombat θα κυκλοφορήσει μέσα στον τρέχοντα μήνα. Το εν λόγω DLC θα περιέχει μία καινούργια χαρακτήρα, την Skarlett, και ένα patch που θα βελτιώνει την ισορροπία του παιχνιδιού. "Το DLC θα περιέχει την Skarlett και όχι μόνο αυτήν, αλλά επιπλέον δωρεάν περιεχόμενο και ένα patch που θα βελτιώνει την ισορροπία του παιχνιδιού" ανέφερε ο δημιουργός. Δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει με το δωρεάν περιεχόμενο και το patch για όσους δεν θέλουν να αγοράσουν το εν λόγω έξτρα περιεχόμενο. Το πιθανότερο, όμως, είναι ότι το εν λόγω patch θα αποθηκεύει στις κονσόλες των παικτών που αγοράσουν το DLC όσες αλλαγές έχουν ήδη γίνει ή θα γίνουν μέχρι την κυκλοφορία του.

Οι αλλαγές αυτές, αυτή τη στιγμή, είναι διαθέσιμες στους servers της NetheRealm Studios και βελτιώνουν την ισορροπία του παιχνιδιού όταν οι παίκτες είναι συνδεμένοι στα XBL και PSN.

πηγή Gameover.gr

2 σχόλια:

  1. Αυτό είναι απαράδεκτο,δεν είναι δυνατόν να γινόμαστε beta testers της κάθε εταιρίας που οι προγραμματιστές παίζουν το "πράμα" τους.Τα άτομα έχουν ξεχάσει τι θα πει compression πλεον και κάνουν δουλειά αρπα κολα.Και δύστυχος η rock stars δεν είναι η μονη εταιρία με αυτο το κουσούρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com