31 Μαρ 2011

To Mortal Kombat θα χρειάζεται online pass?


Τα δυσάρεστα νέα συνεχίζουν να έρχονται... Πρίν από λίγο έγινε γνωστό πως το Mortal Kombat που κυκλοφορεί στις 19 Απριλίου θα χρειάζεται ένα online pass για να παίξει κάποιος το online περιεχόμενο και να το ενεργοποιήσει γενικότερα.Κάποιος που θα το αγοράσει μεταχειρισμένο η θα το νοικιάσει θα έχει μία δύο μέρες δοκιμαστικές και στη συνέχεια θα πρέπει να πληρώσει 10 δολάρια(γύρω στα 7 ευρώ)για να συνεχίσει να το χρησιμοποιεί!!!Κάποιος όμως φαίνεται να το έχει ήδη στην κατοχή του όπως φαίνεται από τη φώτο που ανέβασα

16 σχόλια:

  1. to pass einai mono gia to online?th mporoume n to pezoume ektos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. lete na ginei opws sto xbox? Na plhrwnoume gia na paizoume online? Dn mas ta leei kala h sony -.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. etsi opws paei h SONY se ligo kairo 8a plhrwnoume gia na paiksoume offine... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μεγαλυτερη απατη ακουει στο ονομα SONY ! Εχθες τα ελεγα ο γκαντεμης στο "Ο Kmeaw ετοιμάζει νέο custom firmware" ! Τα καλυτερα ερχονται ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. prosopika den me niazi to online arki to ofline na einao ok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά και το NBA LIVE ELLITE θέλει από το psn να πληρώσεις κάπου 5ευρω για online.Στην αρχή δίνει 7 μέρες δοκιμαστική περίοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Autes oi malakies htan idea tis Ubisoft arxika alla h Sony to phge ena vhma parapera (pitsilixe pio makria)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι εχει ξαναγινει δεν υπαρχει λογος πανικου.Δεν ειναι θεμα sony αλλα εταιριας αναπτυξης και κυκλοφοριας.Ας το σαμποταρουμε για να μην μπαινουν ιδεες και σε αλλες εταιριες για κατι τετοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παιδια επειδη μπερδευτικα!? για να παιξεις το παιχνιδι OFFLINE τελικα θα χρειαζετεαι online pass????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμα και στο κάτω κάτω δεν μπορούνα να υποχρεώσουν κανέναν να έχει Internet σπίτι του για να κάνει aythodication όλα είναι λόγια του αέρα και ραδιοαρβύλες
    Ναι όντως υπάρχει αυτή η σκέψη και έχει γίνει κατα περιόδους και σε άλλα games δεν πέτυχαν εν τέλει κάτι με αυτό!!οπότε μένουμε 3.55 kmeaw και οσονούπο με dual Os!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. reinko24 εχεις δικιο! kmeaw σταθερα!!! αλλα πολυ φοβαμαι οτι το mortal kombat θα ειναι σε frimware 3.60! ακομα και να μην χρειαζεται aythodication δεν νομιζω να βγει συντομα custom frimware 3.60!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Me ena fix gia 3.55 tha eimaste mia xara.Opws kanoun me ta paixnidia pou theloun 3.56.Einai ena aplo edit sto eboot kai sto param.sfo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com