28 Φεβ 2011

Συνδεθείτε στο PS3 μέσω κινητού με λειτουργικό Android


Θα χρειαστείτε για αρχή το ES File explorer απο το Android market.To ΟpenFtp 1.4 και το Dev_Blind που μπορείτε να το βρείτε εδώ http://www.mediafire.com/?uc1u8tk3qks6yqb.Κάνετε εγκατάσταση τον file explorer στο κινητό σας. Εγκαταστήστε το Dev_blind στο PS3 σας με μεγάλη προσοχή.Κάνετε εγκατάσταση και το Openftp.Τώρα τρέξτε το Dev_blind.Στη συνέχεια το κινητό σας Android και το PS3 πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο.Φορτώστε στο κινητό σας το ES File Manager πάτε στο New-Server και βάλτε User root Password Openbox και κάντε κλίκ και στο Passive και Port 21. Αγνοήστε το Encoding.Σε λίγα δευτερόλεπτα θα δείτε τα περιεχόμενα του PS3 σας στο Android κινητό σας.Μέσω iFile μπορείτε να συνδεθείτε και με iPhone στο PS3 σας.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.


Πώς σας φάνηκε το νέο layout του blog;Σας άρεσαν οι αλλαγές;Φυσικά να σας θυμίσω για μία ακόμη φορά να κάνετε share τις ειδήσεις και το link του blog σε social networks η forum και δεν ξεχνάμε και το διαγωνισμό!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Στείλτε τις συμμετοχές σας μέχρι την Καθαρά Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι μέσω mail στο ps3jailbreakgreece@gmail.com γράφοντας το nick σας και έτσι σας βάζω στην κλήρωση που θα κάνω το βράδυ της Δευτέρας 7 Μαρτίου για να κερδίσετε προσκλήσεις για το iptorrents.Οι τυχεροί θα είναι 4.Τις 2 έξτρα προσκλήσεις τις προσφέρει ο Spriderakias

4 σχόλια:

  1. Κάποιος, πηγαίνοντας στη δουλειά του βλέπει ένα πλήθος ανθρώπων να περπατάει. Κοιτάζοντας στην "κεφαλή" της πορείας, βλέπει ένα φέρετρο, από πίσω έναν κύριο με ένα σκυλάκι και ακολουθεί το πλήθος. Πλησιάζει τον κύριο και τον ρωτάει:
    - Τι γίνεται εδώ ρε φίλε;
    - Άσε, του λέει αυτός, πέθανε η πεθερά μου.
    - Σώπα ρε κακόμοιρε... Και, αν επιτρέπεται, πώς;
    - Την δάγκωσε το σκυλάκι μου...
    - Τι μου λες; Μπορείς να μου το δανείσεις για απόψε;
    - Μπες στην ουρά!

    *************************

    e min exei "sxolia 0".. amartia.. xaxax..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kratithika pantos.. de mporeis na peis.. to afisa 2 oloklires ores etsi.. axaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com