5 Φεβ 2011

H Sony προσπαθεί να πάρει κι άλλα μέτρα κατά της πειρατείας


Η Sony συνεχίζει τον αγώνα κατά της πειρατείας.Έτσι αποφάσισε να σύρει στα δικαστήρια μοιράζοντας κλητεύσεις πολύ γνωστά site όπως τα youtube,twitter,paypal και google κ.α με απώτερο σκοπό να εντοπίσει πολύ γνωστούς χάκερς της PS3 Homebrew σκηνής όπως είναι οι Cantero, Peter Segher, hermesEOL, kmeaw, Waninkoko, grafchokolo and kakaroto.

6 σχόλια:

  1. Τωρα να ρωτησω σαν ασχετος, αντε και τους βγαινει το κυνηγητο και τους βαζουν ολους αυτους μεσα (λεω τωρα) τι θα κερδισει η sony;;Χρηματα;Απο ποιον;Θα περιορισει την πειρατια;Μα το συστημα της πλεον εχει σπασει και ο χρονος δεν γυριζει πισω.Σαμπως και δεν θα βγουν αλλοι στην θεση ολων αυτων που κυνηγαει;Αν ηταν κατι απο αυτα αποτελεσματικα θα ειχε κανει τα ιδια και η microsoft.Αλλα μπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για ποιο λογο να μπουν μεσα?δεν κανουν κατι παρανομο...ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει στην κονσολα που εχει αγορασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξερεις με ποια κατηγορια τους κυνηγανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mpaa.siga mi ginei tpt.oute to geohot mporoun na peiraksoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O George Hotz, σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου έχει διαταχθεί να παραδώσει τους υπολογιστές του ως μέρος των περιοριστικών μέτρων που εκκρεμούν εις βάρος του για την γνωστή ιστορία με το "σπάσιμο" της μέχρι πρότινος "ποιό υγιείς κονσόλας" όπως την χαρακτήριζαν κάποιοι.Το δικαστήριο αποφάσισε και χορήγησε στη Sony προσωρινά περιοριστικά μέτρα κατά του George Hotz τα οποία θα αποτρέψουν την περαιτέρω online δημοσίευση για το "χακάρισμα" του PS3. O 21 χρονών George Horz,θα πρέπει επίσης να παραδώσει όλους τους υπολογιστές του και σκληρούς δίσκους που έχει στην κατοχή του στης δικαστικές αρχές.

    Σύμφωνα με το The Register, ο δικαστής Sussan IllSton του San Fransisco είπε ότι η Sony έδωσε ουσιαστικά στοιχεία που συνιστούν ότι το χακάρισμα παραβίασε το DMCA της συσκευής. Η δικαστής Illston είπε επίσης ότι η Sony πολύ πιθανόν θα "υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη" αν το χακάρισμα συνεχιστεί από μέρος του δαιμόνιου Geo Hot.

    Η απόφαση έρχεται προς απογοήτευση σε όλους αυτούς που υποστηρίζουν το κατά την κοινή γνώμη "παιδί θαύμα"..Οι συνέπειες και οι απώλειες της Jailbreak Community είναι τεράστιες και για τους κατόχους των iDeveces μιας και ο συγκεκριμένος Hacker έχει προσφέρει πάρα πολλά σε αυτή την ομάδα ανθρώπων και μάλιστα πολλές φορές σε κρίσιμες χρονικές στιγμές δίνοντας χαμόγελα στους Jailbreakers.Η Αpple σαν εταιρία από την αντίπερα όχθη έχει δείξει την ανοχή της απέναντι στον συγκεκριμένο Hacker ο οποίος έχει εμφανίσει το πρόσωπο του απέναντι στον Αμερικανικό κολοσσό πολλές φορές και έχει έρθει αντιμέτωπος με τα Media για της μεθόδους που έχει χρησιμοποιήσει ανά διαστήματα για το jailbreak και το unlock των iPhones..


    πηγη www.iphonehellas.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com